Skitkanalen: ”Vi tar ingenting på allvar”

Den här bloggposten kommer antagligen att för alltid häfta fast epitetet ”gnällgubbe” vid undertecknad men det bryr jag mig inte om, jag skriver den ändå.

Varför?

För att musik helt enkelt betyder något viktigt för undertecknad, något viktigare och mer än att vara ett bakgrundssoundtrack till något annat.

Med bra musik menar jag inte nödvändigtvis det jag för stunden lyssnar mest på utan musik som är bra för att den helt enkelt… well är bra och då talar vi om skickliga musiker som förmår kombinera skicklighet med intressant personligt formulerat utförande, och då talar vi också om en lång rad olika genrer, alltifrån Old School Opera till New School Black Metal (P.s: Den moderna ryska Trash Metalscenen är inte helt ointressant)

För tillfället så är undertecknad sjukskriven p.g.a nån elak influensaskit och vad gör man när man är sjukskriven (förutom att ta så väl hand om kroppen som det bara går för att skynda på tillfrisknandet)? jo, tittar på tv, såg en reklamfilm igår Skitkanalen: ”Vi tar ingenting på allvar” Jag tänkte ”Skönt, äntligen går man ut  i en reklamfilm och berättar vad alla har förstått hela tiden”

MEN

Sedan betonades det i skitkanalens reklamfilm att man minsann tar musiken på allvar. Det ifrågasätter jag starkt, det är totalt osant. Om man verkligen tar musiken på allvar så skulle skitkanalens musikutbud vara ett helt annat och inte alls så stenhårt fokuserat på MUF-mupparnas soundtrack till krogrundorna på Stureplan och shoppingrundorna i dom fina kvarteren.

En reaktion på ”Skitkanalen: ”Vi tar ingenting på allvar”

  1. Pingback: Music Maestro | freiheit66

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s