Rattfull Ferrariförare körde på en flicka i Visby och smet

Alltså, den här s.k Stockholmsveckan här ute på ön. Jag har aldrig gillat den, faktum är att jag avskyr den även om dom som äger vattenhålen det råsups och svinas på jublar över förtjänsterna. Är det inte kokain i fickorna och i näsan på det vackra folket från Stureplan så är det en massa annan skit, som  t.ex bortskämda och überbarnsliga nattklubbsvärdinnor som hotar med att ”hon och väninnorna tänker minsann inte besöka ön om vi inte får spruta skumpa”.

Fast frågan är om inte det här året och den här Stockholmsveckan är värst hittills?

Jag vaknade i morse och min vana trogen så läste jag igenom dom lokala morgonnyheterna på webben ihop med en kopp kaffe, det var ingen rolig läsning. En rattfull 30-åring har så här i slutet av årets Stockholmsvecka  kört rally med en Ferrari (farsans kanske?) bland allt folk på dom smala gatorna i hamnen här i Visby. Resultatet? Skithögen smet efter att ha kört på en flicka och orsakade några timmar senare ännu en trafikolycka.

Flydde polisen i Ferrari – en person påkörd (helagotland.se)

”Efter vansinnesfärden i hamnen i Visby försökte mannen köra ifrån polisen. Under flykten blev en flicka påkörd. ”Hon flög över motorhuven”, säger polisen.”

Grrr…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s