Säkring med superljud?

Började nyss lyssna på Mozarts opera ”Die Zauberflöte” (Trollflöjten) i form av en fantastisk liveupptagning från Salzburg 1951 dirigerad av Wilhelm Furtwängler. När jag nu började göra det så passade jag på att få mig lite kaffe samt bläddra i en viss brittisk HiFi-tidskrift. I den där tidskriften så fick jag se en annons som omedelbart fick mig att tänka på bloggaren Städje som vid något tillfälle i nåt sammanhang myntat begreppet BisarrFi.

Annonsen handlar om en särskild produkt som utlovar enastående minskningar av distorsionen i ljudåtergivningen med dramatiska förbättringar av musikens rumsliga återgivning som följd, förbättringarna är rentutav så stora så det verkar som om musikerna på skivan har roligare när dom spelar. Detta åstadkoms genom företagets unika och specialutvecklade inbränningsprocess av produkten.

Produkten ifråga?

En helt vanlig liten glassäkring av den sort som kan återfinnas i vissa länders stickproppar samt i en del andra sammanhang. Priset är 25 pund motsvarande en bit över 300 kronor i svenska pengar (men då får man också med en liten guldfärgad specialtrasa samt en fin liten etikett att sätta på sin stickpropp)

 

Hmmm… (Ja, ni förstår säkert varför jag inte ens nämner produktnamnet, länkar till företaget eller produkten)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s