I väntan på Godot – några rader om skitspridaren Avpixlat (uppdaterad)

I väntan på Godot eller åtminstone i väntan på att gymmet ska öppna så tänkte jag förklara för er kära läsare hur det ligger till med skitspridaren Avpixlat.

Avpixlat utgör som bekant idag den skitigare delen av Sverigedemokraternas propagandadamaskineri. Eftersom Avpixlat är en tvättäkta skitspridare så är det en sak man bara måste förstå som läsare om man nu råkar hitta dit. Avpixlats uppgift är inte, har aldrig varit och kommer heller aldrig att bli att leverera sanningen om något utan att sprida selekterad skit som bekräftar SD:s världsbild, därför är det också för Avpixlats del av helt underordnad betydelse huruvida skiten man sprider är sann eller inte. Här nedan kommer ett färskt exempel

Ombord på ett tåg med flyktingar (enligt Avpixlat m.fl)

”Sedermera kom uppgifter om total anarki på tågen. Fria Tider rapporterade för ett par dagar sen om hur asylsökande gick bärsärkagång på ett tåg mellan Malmö och Stockholm. Situationen blev så pass allvarlig att personalen kände sig nödgade att låsa in sig.”

Det här ovan är en uppgift som Avpixlat med fler främlingsfientliga dyngspridare satt ordentlig webbsnurr på under den senaste tiden. Stämmer då uppgifterna? är dom sanna?

Nix, Njet, Nej, Nope

Falska rykten om kaos på flyktingtåg (svt)

”Flyktingar plundrade bistron och tågpersonalen var tvungen att låsa in sig, enligt uppgifter som sprids på främlingsfientliga sajter. Men händelsen har aldrig inträffat, enligt SJ och facket.”

Så, Avpixlat bör man alltså ta med samma stora nypa salt som vilken annan galen sekt som helst som är totalt ointresserade av något slags objektiv sanning.

Uppdatering 20150930

Till och med Jimmie Åkessons svärmor har nu insett vad Sverigedemokraterna handlar om. Hon har tagit ett i sammanhanget modigt beslut, nämligen att lämna partiet.

SD-ledarens svärmor lämnar partiet (DN)

”– Har man den här attityden, den här otäcka hierarkin och maktstrukturen och det här partiet en dag får regeringsmakten – då vill inte jag vara med längre. Det bävar jag för, säger Margareta Larsson till Expressen.”

End…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s