Kopplingen mellan Putin och svensk extremhöger

Och nu undrar ni kanske, finns det en sådan? Jajamänsan, det gör det. Vi tar det från början. Det har ju etablerats en Sputnik här i Sverige som försöker ge sken av nyhetsförmedling men som i själva verket är en väldigt ensidig propagandakanal, eländet ifråga ägs av ryska staten och kontrolleras från Kreml.

Eländet har inte funnits särskilt länge men har redan (vilket man upptäcker om man gör en viss sökning) en lång rad artiklar som länkar till ett av den svenska högerextremismens favoritvattenhål på nätet.

Lägger man ihop 1+1 så inser man ju att det existerar ett syfte och lägger man ihop den här ryska trollsidans kärlek till svensk extremhögers retorik med det faktum att ryska banker finansierar europeisk högerextremisms tillväxt så borde detta syfte stå tämligen klart för den som orkar tänka. Destabilisering är så klart vad det handlar om, destabilisering av Europa.

Och eftersom finansieringsströmmarna till europeisk högerextremism ser ut som dom gör så finns det alla goda och sakligt nyktra skäl i hela världen att starkt ifrågasätta Sverigedemokraternas ärlighet beträffande inställningen till despoten Vladimir Putin, härvidlag så går det bara inte att bortse från vilka kompisar man valt att ha ihop det med på EU-nivå.

Till sist till alla långt ute på den yttersta vänsterkanten som gillar Putin!

Är det inte dags att växa upp snart och börja ta sig en funderare över varför mannen man beundrar är med och rycker i trådarna för att finansiera den högerextremism man avskyr?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s