Donald Trump förargar såväl Pentagon som Anonymous

Trots att  ett och annat ryskt internettroll på min gamla blogg (må den vila i frid) kom med insinuationer om det så är sanningen faktiskt den att jag inte är särskilt förtjust i USA, jag har inga högre tankar om den nationen alls. Jag menar, det händer ju liksom hela tiden saker ”Over There” som för utomstående betraktare ter sig som att man i det landet gör sitt absolut bästa för att inför omvärlden visa och bevisa hur genuint korkade man är.

Ta bara det här med Donald Trump t.ex, en våldtäktsman, superrasist, storlögnare m.m är tillräckligt många republikaners favorit till presidentposten för att också ha blivit den starkaste republikanska kandidaten. Om man alls orkar tänka lite och på riktigt, vad säger detta faktum egentligen om många republikanska väljare över där?

Nåja, några verkar i alla kunna tänka, åtminstone lite grann. I USA:s försvarshögkvarter Pentagon så har man faktiskt förstått att karln utgör ett säkerhetspolitiskt hot mot landet.

Det är förresten inte bara Pentagon som har ilsknat till och börjar få nog av Trump, det har också det löst sammansatta hackernätverket Anonymous fått.

 

Alltså, när tar den här farsen slut? och när ska den här usla men genuint farliga karikatyren av en politiker kliva av showen eller bli utsparkad av väljarna?

En reaktion på ”Donald Trump förargar såväl Pentagon som Anonymous

  1. Pingback: Det går inte särskilt bra för Donald Trump | freiheit66

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s