Det går inte särskilt bra för Donald Trump

Att Donald Trump är en riktigt vidrig typ är det ingen som helst tvekan alls om, ej heller att karln är en säkerhetspolitisk risk för sitt eget land och en stor fara för världsfreden.

Och som alla andra vidriga politiska typer så har ju förståss även den här ”typen” skrivit sin ”Mein Kampf” för att elda människor till en alltmer fanatisk glöd. Ja, Trumps ”Mein Kampf” heter ju förståss inte Mein Kampf utan något helt annat och vad ids jag inte ens skriva (vill inte riskera att bidra till vidare spridning av intellektuell härdsmälta).

Och eftersom vi ju lever i den här tidsåldern så förstår ju alla att smörjan ifråga självklart har hittat ut på internet och diverse fildelningsrelaterade sajter. Vem vet, kanske Trump har lagt ut den själv?

Och det är här man kanske kan ana en smula hopp för framtiden om man är en smula optimistisk, Denna dag så har jag kikat förbi ett antal av dom populärare fildelningsvattenhålen (OBS! om du tillhör upphovsrättstalibanernas skara och råkar läsa det här, det står kikat förbi, ej tankat) och kollat lite, inte särskilt många verkar (trots uppmaningar om att seeda) vara särskilt intresserade av att dela Donald Trumps ”Mein Kampf”. Att det inte går särskilt bra för Trumps bok ens när folk kan få den för ingenting är faktiskt en smula hoppingivande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s