Telia ger kundsamtal till främmande makt

Alltså, Telia ? Fuck You BIG TIME eller Telia, ni kan dra åt HELVETE, eller typ nåt sånt i rubrikväg för denna bloggpost hade man kunnat sätta för det är så jag verkligen känner för det där JÄVLA företaget. Men det hade inte varit en särskilt konstruktiv rubrik. Men ändock relevant.

Så här ligger det till!

Det där jävla företaget har cancersvulster lite här och där i vår värld som har blivit påkomna med i princip ”hur mycket skit som helst” under åren. Det har rört sig om allt från tuta, muta och kör ihop med somliga diktaturer för att ”komma  in på en marknad”, det har rört sig om delägande och teknologi ihop med dessa diktaturer vars högst sannolika konsekvens = ”försvunna, fängslade, torterade” o.s.v regimkritiker. Och nu visar det sig att ÄVEN den svenska grenen är ett ruttet äpple, en cancersvulst varje tänkande människa bör säga upp bekantskapen med för att sedan aldrig mer ta i, inte ens med tång, handskar och klädnypa för näsan.

Skitföretaget ifråga har nämligen i största hemlighet låtit ett israeliskt s.k säkerhetsföretag (med nära kopplingar till den israeliska säkerhetstjänsten Mossad) spela in SVENSKA KUNDERS SAMTAL till skitföretagets kundtjänst, samtal som kan innehålla uppgifter om sånt som namn, personnummer och vissa fall även familjeförhållanden m.m.

Teliakunders samtal används i hemlighet (DN)

”Det israeliska säkerhetsbolaget Neptune intelligence computer engineering, NICE – världsledande inom inspelning av telefonsamtal, övervakning och analysprogram – har på Telias uppdrag spelat in tusentals samtal till Telias kundtjänst i Sverige. NICE startades av israeliska officerare på 80-talet och har varit en leverantör till den israeliska underrättelsetjänsten”

Läs, begrunda, fatta,  låt tanken sjunka in, reflektera och inse vilka otroligt otäcka signaler det här skitföretaget sänder ut om hur skitföretaget ser på sina kunder och dessa kunders integritet samt vilka konsekvenser detta bör få för ens egna eventuella relation med skitföretaget ifråga.

 

FUCK YOU TELIA!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s