Skitbolaget Telia – ännu en anledning att välja bort

Det är många år sedan jag hade något att göra med skitbolaget Telia, kommer aldrig att välja skitbolaget igen. Inte nog med att skitbolaget har en ytterst pissig översittares syn när skitbolagets prylar ska in i folks lägenheter, den påläste känner ju till skitbolagets mångåriga, tvivelaktiga och för regimkritiker förödande affärer med diverse diktatoriska skumraskregimer.

Skitbolaget är nu i farten och svamlar om hur mycket man gillar sociala medier.

Vad det hela EGENTLIGEN handlar om?

Skitbolaget vill att man ska ha vissa abonnemang för att komma i åtnjutande av den s.k kostnadsfria tilläggstjänsten ”Fri surf Sociala medier” som innebär att den mobila surfpotten inte påverkas om man surfar på sociala medier, skitbolaget ifråga och inte du som användare har dock det sista ordet om vilka sociala medier som kommer att omfattas, något som skitbolaget dessutom tar sig friheten att över tid förändra. För övrigt så tycker undertecknad att det borde vara illegalt av skitbolaget att marknadsföra en tjänst som ”kostnadsfri” när den i praktiken INTE är det utan är villkorad till innehav av i dagens läge dyra abonnemang.

Vad det hela BETYDER rent konkret?

Skitbolaget går i spetsen för att skrota den nätneutralitet som varit en absolut grundläggande förutsättning för framväxten av dagens internet och förväntar sig att du, just DU ska betala för det.

Tvi vale, fy fan

ALDRIG MER TELIA!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s