Bacon i trosorna

Jag lovar, rubriken till trots så har jag inga planer på att styra om bloggen till mer eller mindre skumma sexuella prylar utan det här ska handla om det där som ingen av oss kommer undan konsekvenserna av vare sig vi bryr oss om saken ifråga eller inte, det ska alltså handla om politik.

Att SD:s väljare knappast utgör lådans skarpare knivar har väl rätt så många anat under rätt så lång tid, nu finns det dessutom en vetenskaplig utredning som bekräftar den bild som redan många anat sedan länge, vilket Jan Guillou skrev om i Aftonbladet för lite sedan.

”De som röstar på SD skiljer sig från de andra partiernas valmanskår ­genom att de har lägst politiskt ­intresse, lägst kunskap om politik, lägst utbildning och lägst förtroende för politiker och samhälleliga ­institutioner.

Det här är en situation som är mycket allvarlig för vårt land på såväl kort som lång sikt, både för oss som bor här i landet men också för landets anseende utomlands i olika sammanhang. Ser mörkt ut alltså. Väljare av dylikt slag är knappast mottagliga för argument baserade på kunskap, förnuft, fakta och rimliga konsekvensanalyser avseende vad ett fortsatt röstande på ett fascistiskt högerextremt parti långsiktigt kan tänkas innebära för vårt land.

Och vet ni vad? Det ser ännu mörkare än mörkt ut om man betänker att det mindre begåvade beslutet att rösta på SD överträffas av ännu mindre kloka SD-politikers idéer om lösningar på komplexa strukturella problem som t.ex det här med män  som tafsar på kvinnor. Något som uppmärksammats rätt flitigt på sistone och som är ett problem som alltid funnits, långt innan det fanns flyktingar här men som förr tegs ihjäl. SD-politikerns recept på lösning?

Kvinnor får börja stoppa bacon i trosorna

”Sverigedemokraternas Anneli Jakobsson har hittat lösningen på de sexuella ofredanden och våldtäkter som drabbar kvinnor. I en Facebook-kommentar menar hon att allt löser sig om kvinnorna har bacon i trosorna.”

Den fruktansvärt låga nivån är det alltså…

Suck, man vill verkligen gråta ibland.

Säg mig kära läsare, börjar det inte vara dags att rädda Moder Svea från det här dåliga men farliga skämtet till parti & politiker snart? Förslagsvis i kommande val.

 

End…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s