Ett stort och varmt tack till polisen

Alltså, ibland händer det saker i vårt samhälle, saker som bara inte får hända, våldtäkt är en sådan, varje fall är ett för mycket, finns ingen ursäkt. När gärningsmannen/männen har en annan hudfärg så drar sig inte mörka krafter för att försöka utnyttja det, inte för att dom bryr sig om sakfrågan eller ens för ett ögonblick om brottsoffret utan bryr sig för att försöka få gehör för sina avskyvärda värderingar och idéer. Dom svenska nazisterna är ett sådant gäng.

Så hur står det då till med svenska nazister och det här med kvinnofrid?

Den senaste fruktansvärda händelsen på Gotland har lockat fram mörkret, dom gapar och skriker och delar ut flygblad om att skydda ”svenska kvinnor” från rasfrämlingar = våldtäktsmän, underförstått, problematiken med våldtäkter beror på flyktingmottagning o.s.v. Jag deltog själv igår i en manifestation som på riktigt tog ställning mot den sexism som ligger till grunden för sexuellt våld riktat mot kvinnor oavsett vem som utövar det samt mot den rasism som ligger till grunden för mörka krafters utnyttjande av dessa händelser. Här är det också på sin plats att verkligen påpeka följande: Nazisternas ljugande om att det är kvinnofrid man vill ha faller liksom TOTALT PLATT till marken för den som har kännedom både om mängden hot och särskilt om karaktären på dessa hot som riktats mot bland annat personer inom rättsväsendet, poliser, åklagare (och anhöriga familjer) etc samt mot arrangörer och deltagare i den manifestation jag själv deltog i igår, hotbilden har varit högst verklig och den har varit stor. Är du som läser detta polis och har jobbat här i Visby den senaste tiden så vet du vad jag menar.

Till alla er som deltog i gårdagens manifestation, alla ni c.a 30 ggr fler än nazisterna, tack för att ni ingav hopp och var med och visade, än har mörkret inte segrat, tack.

Sist men absolut inte minst så vill jag rikta ett mycket stort och hjärtligt varmt tack till gårdagens utkommenderade poliser, ni skötte ert jobb ytterst bra och med allas bästa för ögonen. Tack säger jag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s