Strage läser lusen av SD

Det finns dom som tror att SD är lösningen på Sveriges problem, jag hör inte till dom och har aldrig gjort det heller. Skälet är mycket enkelt, jag är alldeles för väl påläst både om vad SD rent historiskt var och vad SD idag är (skillnaden är betydligt mindre än vad SD själva vill påskina och vad somliga av dess väljare låtsas om). Man kan ha olika åsikter om politik och man kan ha olika värderingar om saker och ting och utifrån dessa aspekter se olika lösningar på komplexa politiska problem.

MEN, att ens för en sekund inbilla sig att ett högerextremt parti som på löpande band presenterar ”enkla” lösningar på komplexa frågeställningar (som det inte finns några enkla lösningar på) skulle vara lösningen på dessa frågeställningar? det är verkligen att lura sig själv och  landet vi lever i.

Och ni vet hur det är med SD, när något går dom emot, när någon tycker fel om nåt? (det behöver inte ens handla om dom) så tar man i mer städade sammanhang på sig offerkoftan samt muttrar ur skägget nåt om PK-eliten samtidigt som deras mer hårdföra nätmobb väntar i kulisserna på att dirigeras av Ekeroth via Avpixlat.

Det finns en krönikör som verkligen lyckas med att läsa lusen av SD så att man verkligen och på riktigt förstår vad SD är och handlar om, alltså kan jag varmt rekommendera er som hittar hit att läsa Fredrik Strages SD-krönika i DN.

”Men innan jag börjar leta lägenhet vill jag komma med ett anspråkslöst förslag. Kära SD-väljare, vore det inte trevligare om ni i stället flyttade till Thailand? Ni verkar gilla det ännu mer än jag gillar Berlin. ”Var i Thailand kan man bo och äga hus, men ändå omges av svenskar och svensk standard?” undrade nyligen någon i FB-gruppen SD Thailand.”

 

 

Hatten av för Strage…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s