SD:s trollexpress kör vidare med hjälp av ryska FSB?

Förut så handlade det om att via avpixlat nånting trolla sönder Sverige med en blandning av direkta lögner samt hårt filtrerade fakta. Trolleriet med stenhård SD-koppling fortsätter, nu  under namnet Samhälls…..nånting. En av lokförarna på den här senaste versionen av trolltåget är liraren som för ett par år sedan avslöjades med ton av lögner om det mesta som haft med hans skrivande gärning att göra, Googla ”Egor Putilov” vet jag.

Alltså, ju mer och mer det faktiskt går att ta reda på om denna ”Putilov” desto fler allvarliga säkerhetsvarningsklockor bör börja pingla på allvar av goda skäl, här är några av dom.

  • Liraren ifråga kom hit  till Sverige från Ryssland år 2007 och tillskansade sig uppehållstillstånd på av allt döma lögnaktig grund med en väl inrepeterad fejkstory som skäl för sitt uppehållstillstånd. Han byter identiteter och alias oftare än andra byter kortkallingar. Han kom dessutom inte ensam utan med ”kollega”.
  • Han sökte sig snabbt till funktioner i vårt samhälle som handlar om kontroll över information, möjlighet att ta reda på information och sprida desinformation samt att släppa in fler mullvadar i landet.
  • Liraren ifråga köpte för en del år sedan en fastighet i Stockholmstrakten av en ”kriminell rysk affärsman med koppling till ryska myndigheter” för ungefär halva marknadsvärdet, en fastighet som sedan omedelbart såldes vidare för sitt rätta marknadsvärde. Tjänster och gentjänster liksom, dom miljoner det handlar om som gavs bort här är ingenting som bara ges bort utan att man förväntar sig ”ränta på investeringen” så att säga.

För er som till äventyrs inte vet vad förkortningen FSB står för så handlar det om den ryska säkerhetstjänsten.

 

Dags att börja dra lite nyktra slutsatser kanske?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s