Osmakligt av DN att ge oseriösa arbetsgivare redaktionell gratisreklam

Det finns seriösa företag och arbetsgivare för vilka ett avtal som reglerar skyldigheter och rättigheter mellan arbetsgivare och anställda inte är något konstigt och så finns det ”dom andra”. ”Dom andra” är inte särskilt intresserade av att teckna kollektivavtal för sina anställda och brukar vara fantastiskt uppfinningsrika när det gäller att komma på bortförklaringar till varför.

Som anställd så är det inte särskilt tryggt att jobba för ”dom andra”, varför kommer man att inse om man läser på om det här med kollektivavtal. Det är ytterst osmakligt av DN att ge en av dom där lirarna redaktionell gratisreklam för den nya satsningen U-båtskrogen.

Vet ni vad?

Jag har nått den åldern att man uppskattar livets goda i form av lite god mat och gott vin till ibland och det är självklart att maten och vinet (eller vad det nu än är) serveras av personal som har den trygghet jag själv skulle vilja ha om jag jobbade där. Så därför så kollar jag innan utgång hur det står till med den saken.

E-Type och andra som kör sina race och place oseriöst och utan trygghet för dom anställda kan ta sin attityd och sina ställen och köra upp ******** (nånstans dit dagsljuset inte når). Man behöver inte äta sin matbit eller ta sig sin öl eller glas vin eller kaffekopp just där, det finns gott om andra ställen att välja på.

End…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s