Trojansk riksdagshäst 2.0

Och nu blir det politik igen för nu är jag förbannad på riktigt!

Kära läsare, ni kanske röstar en smula mer till vänster än undertecknad eller också kanske ni röstar mer till höger, men vi kanske kan vara överens om en sak?

Om ett politiskt parti försöker sälja in sig som Sverigevänligt så är det rimligt att kräva att partiet ifråga ska verka för Sveriges bästa.

När det gäller just Sverigedemokraterna så finns det verkligen en objektiv, sakligt nykter och faktabaserad grund för att tvivla på ärligheten i partiets påståenden om sin Sverigevänlighet. Nu har för andra gången på kort tid en snubbe i riksdagen avslöjats med extremt tvivelaktiga ryska kontakter och att nättrolla för rysk räkning. Även den här gången precis som den förra så rör det sig om en Sverigedemokrat, Kent Ekeroths Wing Man. Den förra snubben spred under fejkidentiteter en massa desinformation om allt möjligt, det finns en gemensam nämnare här, nämligen just Kent Ekeroth. Ett  faktum som bör föranleda vissa slutsatser.

Lästips i ovanstående sammanhang

SD-tjänsteman: ”RT beskriver verkligheten” och ”bara att buga inför Putin” (Hela Hälsingland)

”Riksdagsledamoten Kent Ekeroth låg bakom rekryteringen av ”Egor Putilov” till riksdagskansliet som pekats ut som säkerhetsrisk. Samtidigt har Ekeroths egne politisk sekreterare, Dick Abrahamsson, Facebookpostat en stor mängd rysk propaganda.”

 

Fortsättning lär följa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s