Dom blå elefanternas dans i Almedalen

Näe, jag var inte ner och lyssnade på Moderaterna igår, tiden och framförallt livet är för värdefullt för att slösa bort på att gå och lyssna på partiet som, när allt kommer till kritan, verkligen hatar såna som mig, d.v.s knegare. Däremot så stannade jag och kompisen till en stund och lyssnade på Gudrun (Fi) på annat place här i stan. Det, samt en öl och lite kycklingklubbor på rock ‘n roll placet kändes intressantare än dom blå elefanternas dans i Almedalen.

När det gäller dom blå så måste jag dock ge partiets nya partiledare Anna Kinberg Batra cred för att hon försöker hålla dörren stängd för det fascistiska partiet SD, något som inte kommer att lyckas i längden, Batra pissar liksom

i en lång och historiskt väl förankrad motvind.

För övrigt så kan konstateras att det här årets Almedalsvecka har känts som en rätt avslagen historia, inte alls samma puls som en del tidigare år och en del aktörer med serveringstält nära getingboet (d.v.s Almedalen) har passat på att salta ölpriserna riktigt rejält, typ 4-5 gånger mer än det man betalar själv för en dylik öl på Systemet.

Slut på Almedalsrapporten (eller vad man nu ska kalla den här bloggposten för)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s