Vi hatar Sverige så mycket att vi måste sprida grova lögner om vårt land

Ibland så blänker lokalpressen här ute på ön till skarpare än den brukar när det gäller artiklar som handlar om politik. Eva Bofride har skrivit en rasande vass sak som manar till eftertanke, det hela tar avstamp i SD:s lögnaktiga ”reklamkampanjer” till flyktingar utomlands.

Antidemokratiska Sverigehatare (helagotland, Gotlänningen)

”Vem vill ha ett parti som väljer och väljer bort journalister som ska bevaka dem utifrån vilka de anser är godkända och inte?

Vem vill ha ett parti som använder skattepengar för att svartmåla vårt land och sprida besinningslösa lögner?

Vem vill ha partier som vägrar svara på frågor kring sitt görande och låtande ”för att det är helg”?

Hur skulle det partiet agera om det fick makt i Sverige?”

Läs hela artikeln, den är verkligen värd det.

Låt oss för en stund fokusera på det här med svartmålningen av vårt land. Låt oss ponera (anta) att människor som inte har Sverigedemokraternas nazistiska ursprung klart för sig därför börja köpa den här bilden som SD enligt devisen ”alla medel helgar vårt ändamål” saluför och inte förmår se den för vad den är, vad kan dom långsiktiga konsekvenserna tänkas bli för t.ex turistnäringen? övrigt näringsliv? Sveriges möjlighet att agera på en internationell politisk arena? Sveriges möjlighet att bli trodda och betraktade med respekt när vi föreslår något?

Så här gör man inte om man älskar sitt land, så här gör man om man avskyr det tillräckligt mycket för att inte tveka om att ljuga om det för en agendas skull.

Vår nation har tillräckligt mycket problem idag med t.ex somliga andra troll av exempelvis rysk statlig härkomst som gör sitt absolut bästa för att i olika former svartmåla såväl Sverige som resten av EU. Vi behöver liksom inte det här också.

Sverigedemokraterna är Sverigehatare, punkt slut…

3 reaktioner på ”Vi hatar Sverige så mycket att vi måste sprida grova lögner om vårt land

 1. Det är klart att vi blir sedda över axeln och de andra demokratiska länderna fnissar åt oss om vi ger SD för stort spelrum. Vi var landet som flöt av mjölk och honung, som nu flyter av blod, järnrör och nedbrända flyktingläger. Nå, vi kommer jämsides med Frankrike och sydeuropa i gemen. Man tenderar att tala illa om Tyskland som nazismens ursprung, men om det är något land som tagit till sig och ångrar sitt förflutna och gör något åt nynazismen, så är det Tyskland. Medan vi bara tittar på.

  Men vi har betydligt större problem än så. Jag tror inte att SD skulle leva länge om de gröna männen klev i land på Gotland. Några av dem kanske, men i samma stund de gröna männen kräver tillträde till kommunhuset i Visby, kommer alla andra partier att elimineras. Och då menar jag ELIMINERAS. Men just nu tror jag världen bör bäva inför en mycket större idiot än Putte, nämligen Trump i USA, för han kan bli farlig. Inte omedelbart, men på sikt. Hans icke-kunskap riskerar att spridas i de folkliga lagren, vapenbrotten bli allt flera (klapp klapp second amendment) och kreationisterna översvämmar den amerikanska vetenskapen. Sen ska han ”sätta åt” Ryssland. Det kommer inte att sluta bra.

  När ska Gotland minera sina hamnar?

  Det var intressant att se nyheten om den där minröjningsapparaten man hittade nära Nord Stream. Jag hoppas de spränger den, och att de spränger Nord Stream samtidigt.

  Gilla

  • Håller med om att Donald Trump är ett stort hot mot världsfreden (om man nu kan tala om en sån). Med Trump i spetsen så kommer alla galna, antiintellektuella, konspirationsteoretiker, högermiliser o.s.v att få vatten på sin kvarn och bekräftelse på ”sanningen”, kan aldrig sluta väl, det är bara för resten av världen att hoppas på att amerikanarna vaknar upp i tid till presidentvalet, innan det är för sent. Men med tanke på att USA var hemland för en (numera död efter eldstrid med polis) konspirationsteoretiker som på fullt allvar hävdade att rymdvarelser från andra planeter gjort upp med illuminati om maktfördelningen på jorden och med tanke på att han hade inte så få anhängare så är jag tyvärr en smula pessimistisk.

   När det gäller Nordstream så ser jag en del stora orosmoment på himlen, vilka är som följer:
   Nordstream vill ju som bekant bygga mer ledning och ta hamnen i Slite här på Gotland i anspråk ännu en gång för det. Gotland är ju som bekant inte så förbannat stort eller har så stor arbetsmarknad. Alltså, jag är livrädd för följande: Lokala politiker som tänker: Aha, Nordstream vill till Slite igen = arbetstillfällen = populärt beslut = omval och att detta liksom kommer att tillåtas väga tyngre än dom säkerhetspolitiska hänsyn man med tanke på den ryska utvecklingen och Putin är bra dum om man inte tar.

   Det var dumt att ens fundera på Nordstream första gången, det är ännu mer dumt för att inte säga direkt oansvarigt att ens överväga det nu.

   Gilla

 2. Pingback: Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har en viktig poäng | freiheit66

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s